Yamarin 63 BR

 

 

 

Yamarin 63 Bow Rider on mainio yleisvene vapaa-ajanviettoon ja erityisesti vesiurheiluun. Kaudelle 2019 täysin uudistunut Yamarin 63 BR edustaa samaa uutta ajatonta ulkoasua ja muotoilua kuin syyskuussa 2018 julkistettu kaikkien aikojen suurin Yamarin, 88 Day Cruiser.

Yamarin 63 Bow Riderin suunnittelussa on panostettu erinomaisiin ajo-ominaisuuksiin. Maksimitehoisella 150 hv Yamaha-perämoottorilla huippunopeus nousee yli 44 solmuun.

Yamarin 63 Bow Riderin muunneltava, suuri avotila tarjoaa hyvät tilat vauhdikkaaseen vapaa-ajanviettoon vesillä. Taka-avotilan L-sohvan ja kuljettajan istuimen takana oleva klaffipenkki muodostavat veneeseen mukavan seurustelutilan. Valkosia pelkistettyjä linjoja korostavat tummat tyynyt ja mustat pleksiyksityiskohdat esimerkiksi säilytystilojen ovina ja kansina. Modernit pulpetit ja parannettu ergonomia takaavat mukavan kyydin niin kuljettajalle kuin matkustajillekin.

Kuljettajalla on edessään 10-tuumainen Yamarin Q -älynäyttö. Yamarin Q on monipuolinen ajotietokone ja infotainment-järjestelmä, joka tuo helppokäyttöiselle ja selkeälle kosketusnäytölle veneen mittariston, elektroniset kartat, käyttöohjeet ja lukuisten muiden toimintojen hallinnan. Myös Yamaha-perämoottorit integroituvat saumattomasti Yamarin Q -älynäyttöön. Yamarin Q-älynäyttö päivittyy myös langattomasti Internetin välityksellä, joten veneen omistajalla on aina käytössään viimeisimmät ohjelmistopäivitykset.

Yamarin 63 Bow Riderissa on edeltäjäänsä suurempi, reilunkokoinen selkeä avotila ja turvallinen kulku niin keulasta kuin perästäkin: takapenkin selkänoja on taitettava ja istuinpehmuste irrotettava, joten veneeseen on helppoa nousta perästä uimatason ja askelmien kautta. Keulaan kuljetaan pulpettien välisestä ovesta ja käytännöllisten keula-askelmien sekä korkeiden kaiteiden avulla kulku keulasta laiturille on vaivatonta.

Yamarin 63 Bow Rideriin saa peräti kaksi auringonottotasoa. Avotilan L-sohvan lisäpalalla ja apukuljettajan penkin selkänoja eteen kääntämällä taka-avotilaan saadaan auringonottotaso kahdelle. Toinen auringonottotaso on sijoitettu ylemmälle uimatasolle kuomukotelon ja moottorin väliin.

Henkilömäärä 6

Paino 880kg

Kokonaispituus 6,30m

 Leveys 2,35m

 

Moottori

  •  Moottorin tehoalue 115hp - 150hp

  •  Moottorin rikipituus XL

  •  Polttoainetankin tilavuus 150 L 

  • 44 solmua Suurin nopeus

 

VAKIOVARUSTEET

Ankkuriboksit perässä ja keulassa

Kuomukotelo

Väliovi tuulilasin alla

Lepuuttajan kiinnikkeet

Sammutin

Polttoainetankki, kiinteä, 160 l

Polttoainesuodatin

Hansikaslokero

Satamapeite

Hydraulinen ohjaus

L-soffa klaffipenkillä

Mukitelineet

Navigointivalot

Offshore-istuin

Virranulosotto 12V / USB

Kaukohallintalaite Yamaha 6X3, mekaaninen

Avotilan tyynyt

Kaiteet, knaapit ja kansiheloitus (RST)

Tuulilasinpyyhin kuljettajalle

Yamaha Y-COP ajonesto

Yamarin Q 10”

Facebook

Lue lisää ajankohtaisista tarjouksista ja tapahtumista Facebook sivultamme